Во случај да сте се запрашале: Како изгледа операција за НАМАЛУВАЊЕ на ГРАДИ?

Loading...

Уметничката, која се претставува како Лала, на својот Инстаграм, поставила фотографија по операција за намалување на гради.Додека девојките во светот се трудат да имаат што поголеми гради, Лала, уметничка од Солт Лејк Сити, на својот Инстаграм поставила фотографија, за да го покаже процесот на намалување на градите.
Таа се решила на овој зафат, бидејќи големите гради и предизвикувале болки во грбот.

Таа сега носи шест броја помал градник.
Исто така можете да видите во видеото како изгледа овој хируршки зафат:
Додека девојките во светот се трудат да имаат што поголеми гради, Лала, уметничка од Солт Лејк Сити, на својот Инстаграм поставила фотографија, за

loading...
Loading...