Во стилот на „Долина на волците“- Аца Лукас сака да биде таен агент!

Loading...

Пејачот Аца Лукас, кој бил голем фан на серијата „Долина на волците“ на снимањето на емисијата „Гламур“ изјавил дека би сакал да постои српска веризја на овој турски серијал, бидејќи во тој случај веднаш би се пријавил да глуми главен јунак како припадник на државната безбедност.„Вистината е дека во серијата има акција, пукање, мафии, известувачки служби, но има и љубовни моменти кои се навистина одлични. И самиот мислев дека тие серии се бесмислени но за разлика од шпанските , Турците во „Долина на волците“ покажаа дека многу напредуваат бидејчи сето тоа е направено на светско ниво.“
„Ја гледав серијата „Бегство од затвор“ која многу ми се допадна, но „Долина на волците“ навистина ме собори. Инаку јас сум телевизиски манијак, кога ќе започнам да гледам некоја серија не престанувам!“- кажува Аца Лукас на снимањето за „Гламур“ кое се емитува на ТВ Хепи.„Вистината е дека во серијата има акција, пукање, мафии, известувачки служби, но има и љубовни моменти кои се навистина одлични. И самиот мис

loading...
Loading...