Во тек се пријавувањата за аудициите на „Битолски таленти“

Како потпроект на „Битола те сакам“, проект за потврдување и потсетување на битолските вредности, во тек се пријавувањата за аудициите на „Битолски таленти“. Се работи за потрага по таленти од Битола од 4 до 19 години и тоа музички, спортски, таленти по опшествени и природни науки, фотомодели, балет, танц, глума и други таленти. Заинтересираноста за овој проект, кој е прв од овој тип во Македонија секојдневно расте и е голема шанса за сите млади надежи од Битола. 
Се работи за потрага по таленти од Битола од 4 до 19 години и тоа музички, спортски, таленти по опшествени и природни науки, фотомодел

Пронајдете не на следниве мрежи: