Во живо: Следете го протестот на иницијативата ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Loading...

Граѓанската иницијатива „За Заедничка Македонија“ информира дека вечерва ќе се одржат мирни протести во 16 градови.Централниот протест ќе се одржи во Скопје и ќе почне во 17 часот пред Влада, а ќе заврши пред Собранието.
Истиот можете да го  проследите во живо во  видеото во  продолжение:Централниот протест ќе се одржи во Скопје и ќе почне во 17 часот пред Влада, а ќе заврши пред Собранието.
Истиот можете да го  прослед

loading...