Водач на навивачка група со дебело досие испукан среде улица

Loading...

Драган Јовановиќ Гидра, кој е еден од водачите на навивачката група “Г3” на ФK Војводина, бил испукан со повеќе куршуми во Нови Сад. Тој и е добро познат на полицијата по повеќе кривични дела и има дебело полициско досие.– Во 2008 на саемот во Нови Сад пукал со пишол и ранил член на обезбедувањето на една дискотека. Следната година исто така со огнено оружје ранил момче кое го чекал пред неговата куќа. Во 2014 повторно со пишол пукал во полн автобус и ранил едно лице. Во неговото досие кое е прилично дебело, има и неколку грабежи и пријави за изнуда, информирале од полицијата.
Тој сега се наоѓа во критична состојба откако бил ранет со три куршуми, а пред неколку месеци исто така било пукано на него на градскиот базен.– Во 2008 на саемот во Нови Сад пукал со пишол и ранил член на обезбедувањето на една дискотека. Следната година исто така со огнено оружје р

loading...