Водителка направила голем гаф среде емисија во живо

Loading...

Дека гафовите се случуваат најчесто на емисиите во живо, веќе навикнавме, но на пцовки уште не.При завршување на прилогот, се слушнал гласот на водителката која сочно пцуела, но изгледа дека сфатила што се случило, па остатокот од емисија го изводила сосема професионално, како ништо да не се случило.
Погледнете:
При завршување на прилогот, се слушнал гласот на водителката која сочно пцуела, но изгледа дека сфатила што се случило, па остатокот од емисија го

loading...