Водителка се вљубила при интервју, па направила НЕШТО НЕВЕРОЈАТНО пред камерите!

Loading...

Сознанието дека се наоѓате пред камера, некогаш и не е доволен знак дека е потребно да се контролирате.Токму тоа ѝ се случило на водителката Венди Бурч, која интервјуирала Австралијанец којшто трчал по плажа.
Тие разговарале за опасноста од напади на ајкули на локалните плажи, но се чини дека дечкото сериозно ја сфатил темата додека таа, исто така него сериозно го сфатила.
Таа се вљубила, а дека хемијата е видлива ѝ потврдиле и нејзините колеги на терен.
Кога го завршила интервјуто, таа направила нешто што многу мал број луѓе би се осмелиле да го сторат.
Погледнете го видеото:
Токму тоа ѝ се случило на водителката Венди Бурч, која интервјуирала Австралијанец којшто трчал по плажа.
Тие разговарале за опасноста од н

loading...