Водителот на X-Фактор лета надвор: Бев одличен ме „плукаат“ од љубомора!

Loading...

Продукцијата е најверојатно бесна на Калезиќ, па поради тоа наместо него го ангажираа Владимир Станојевиќ.Црногорскиот актер Славко Калезиќ, кој со своето водење на првата емисија на Х Фактор, ги засмеа, а воедно и ги шокираше јавните личности и публиката, тврди дека својата работа ја завршил професионално, и дека бил одличен, а дека луѓето го „плукале“ од љубомора.
Морам да кажам дека сум пресреќен и дека ниеден коментар тоа не може да го уништи. Јас сум актер, па го гледам тоа од психолошка страна. Тие всушност се воодушевени од тоа како јас ја завршив мојата работа и своето воодушевување го покажуваат со негативни коментари.  Така зборуваат бидејќи сакаат да бидат на мое место. И Мајли Сајрус има повеќе негативни отколку позитивни коментари, – вели Славко.
Сепак продукцијата наводно е разочарана од начинот на кој Славко ја водеше целата емисија, па веднаш му најдоа замена со Владимир Станојевиќ.
Погледнете како Славко влезе во Х фактор како натпреварувач:

Црногорскиот актер Славко Калезиќ, кој со своето водење на првата емисија на Х Фактор, ги засмеа, а воедно и ги шокираше јавните личности и публика

loading...
Loading...