„Воините на Обединетите држави на Албанија“ ја нападнаа страницата на српскиот омбудсман

Албански хакери ја нападнаа интернет страницата на српскиот омбудсман, јави Танјуг.По хакерскиот напад, на страницата на омбудсманот, чиј официјален назив во Србија е „Заштитник на граѓаните“, се појавило албанското знаме и текст на аглиски јазик: „Во чест на Денот на независноста на Албанија – црвено и црно“.
Хакерите се потпишале како „Воини на Обединетите држави на Албанија“.По хакерскиот напад, на страницата на омбудсманот, чиј официјален назив во Србија е „Заштитник на граѓаните“, се појавило албанското зн

Пронајдете не на следниве мрежи: