Војник нашол кутија на креветот…Она што се криело во неа го довело до солзи…

Loading...

Војникот се вратил втора смена од работа, која забележал мала кутија која го чекала на креветот. Тој незнаел што би можело да биде тоа, па и се при

loading...
Loading...