Волпејпери за хард кор фановите на Ајрон мен

Loading...

Низ цел свет владее деновиве АЈРОНМЕНМАНИА..
Веќе пишувавме дека филмот руши рекорди и дека е огромна посетеноста во кината насекаде низ светот, па и во Македонија. 
Во овој текст за „загрозените“ фанови на АЈРОН МЕН им нудиме линк кон 32 фантастични волпејпери за симнување и секако поставување на сопствените компјутери..
Ние си симнавме некои за во редакција, а вие?
Кој ви е најфаворит?
Линкот: https://bestdesignoptions.com/?p=23574
А еве и уште еден трејлер за уживанција…
 Низ цел свет владее деновиве АЈРОНМЕНМАНИА..
Веќе пишувавме дека филмот руши рекорди и дека е огромна посетеноста во кината насекаде низ св

loading...