„Воопшто не пеев. Работев на градилиште!“ – приказната на Кајмакоски го потресе Жељко Јоксимовиќ!

Loading...

Познатиот српски пејач и ментор на Даниел Кајмакоски, Жељко Јоксимовиќ, изјави дека многу се потресол кога Даниел му ја раскажал својата животна приказна: дека три години воопшто не пеел и затоа сега има проблем со изговорот на неанглиските песни. Даниел се посветил на работата на градилиште бидејќи видел дека нема фајде од музиката.„За среќа, големата пауза не оставила трага на музичкиот потенцијал на Даниел“, изјави Јоксимовиќ потенцирајќи дека е радосен што публиката го препознала големиот талент кој го поседува стружанецот.
„Горд сум што си во мојата група, далеку ќе стигнеш. Ти си вистински претставник на својот народ!“, му се обрати Јоксимовиќ на нашиот Даниел.
Македонскиот талент го пофали и Емина Јаховиќ.
„Знаеш што се случува кога ти ќе запееш? Доаѓаш, пееш и се подигнуваш на повисоко ниво и си одиш“, рече Емина.„За среќа, големата пауза не оставила трага на музичкиот потенцијал на Даниел“, изјави Јоксимовиќ потенцирајќи дека е радосен што публи

loading...
Loading...