Вооружен грабеж во бутик во Скопје

Loading...

Вооружен грабеж во бутик во Скопје  Вчера во Единицата за информации и команда Скопје било пријавено дека околу  20:30  часот  во бутик на улицата „Никола Вапцаров“ во Скопје непознат сторител извршил разбојништво.
Како што информираат од МВР, сторителот  со закана со пиштол од вработената го одзел дневниот промет и побегнал во непознат правец.
Полицијата презема потребни мерки за пронаоѓање на сторителот и за целосно расчистување на случајот. Вчера во Единицата за информации и команда Скопје било пријавено дека околу  20:30  часот  во бутик на улицата „Никола Вапцаро

loading...
Loading...