Воз удри пешак во Маџари- лицето станало и го напуштило местото на настанот

Loading...

На железничката станица- Маџари во Скопје, поточно околу 150 метри од влезниот сигнал во близина на Макошпед, ноќеска во 00.50 часот се случила железничка незгода во која воз што сообраќал на релација железничка станица Трубарево – Железничка станица Скопје удрил во пешак.По ударот лицето станало и го напуштило местото на настанот, заминувајќи кон населба Маџари.
Железничкиот сообраќај на тој дел од пругата бил во прекин до 1.50 часот до завршување на увидот
.
 По ударот лицето станало и го напуштило местото на настанот, заминувајќи кон населба Маџари.
Железничкиот сообраќа

loading...