Вознемирувачки: Во пијана состојба малтретирале старица

Уште еднаш се покажа дека човечката суровост и безобѕирност не знае за граници.Група пијани тинејџери во Романија решиле на мошне невкусен начин да се пошегуваат со една бабичка која случајно минувала крај нив.
Едноиот од хулиганите ја кренал бабичката в раце и ја вртел во круг, при што таа врескала од страв и ужас. За тоа време неговите другари го снимале настанот. По настанот, исплашената бабичка врескајќи избегала од нив.
Како тоа да не било доволно сурово, решиле да ја објават снимката на Јутјуб, но таа бргу била отстранета поради прекршувањето на правилата за видео содржини воспоставени од Јутјуб.Група пијани тинејџери во Романија решиле на мошне невкусен начин да се пошегуваат со една бабичка која случајно минувала крај нив.
Едноиот

Пронајдете не на следниве мрежи: