Вознемирувачко видео: Доказот на Обама за хемиското оружје во Сирија

Loading...

Американскиот претседател во желба да ја дообие поддршката на Конгресот за започнување војна со Сирија, приложи доказ за нејзино употребување на хемиско оружје, кој го објави американската телевизија CNN. Видеото е доказ коој покажува дека Сирија сепак употребила хемиско оружје на 21 август во преградијата на Дамаск. 
Снимката е аматерска и е доста вознемирувачка. Видеото е доказ коој покажува дека Сирија сепак употребила хемиско оружје на 21 август во преградијата на Дамаск. 
Снимката е аматерск

loading...
Loading...