Вознемирувачко видео: Сириските бунтовници влечат тело на убиен војник по улица

Внимание: Видеото е со вознемирувачка содржинаСириските бунтовници убиле војник, а неговото тело го влечеле по улица како кукла. Видеото од нивната „парада“ е објавено на интернет.
Светот го осудува ваквиот чин, но сѐ чини никој не може да се справи со овие немили настани.
Внимание: Видеото има вознемирувачка содржина

Сириските бунтовници убиле војник, а неговото тело го влечеле по улица како кукла. Видеото од нивната „парада&ld

Пронајдете не на следниве мрежи: