Врие на скопскиот аеродром: Огромен број фанови ги пречекаа шампионите

Погледнете дел од атмосферата пред скопскиот аеродром.Пред неколку минути екипата на РК Вардар слета на аеродромот во Скопје каде го донесоа европскиот трофеј.
Пред главниот влез на аеродромот Александар Велики ги чекаат огромен број на граѓани.

Пред неколку минути екипата на РК Вардар слета на аеродромот во Скопје каде го донесоа европскиот трофеј.
Пред главниот влез на аеродромот

Пронајдете не на следниве мрежи: