Врие од автомобили на Водно

Loading...

Врие од автомобили на Водно Град Скопје од 15 ноември минатата година воведе забрана за возила до Средно Водно која ќе важи секој викенд и за време на државните празници, и тоа во еден правец, од клучката за Сопиште до Средно Водно и од паркингот кај манастирот „Свети Пантелејмон“ до Средно Водно, се со цел намалување на загадувањето.
Но, очигледно таа забрана не се почитува, па викендов може да се забележат многу автомобили на Средно Водно. Град Скопје од 15 ноември минатата година воведе забрана за возила до Средно Водно која ќе важи секој викенд и за време на државните празници, и то

loading...
Loading...