Врие од полиција: Најдени десет рачни бомби на аеродромот во Белград

Loading...

Припадниците на Министерството за внатрешни работи на Србија рано утринава на аеродромот „Никола Тесла“ во Белград за време на прегледувањето на поштата нашле десет училишни рачни бомби.Најдена е и училишна противпешадиска мина без експлозивно полнење, се додава во соопштението на МВР.
За настанот е информирна надлежниот обвинител, а полицијата продолжува со истражување на случајот.Најдена е и училишна противпешадиска мина без експлозивно полнење, се додава во соопштението на МВР.
За настанот е информирна надлежниот об

loading...