ВРИЕ ПОЛИЦИЈА: Што се случува на јахтата на Роналдо?

Вооружени цариници и специјални агенти денес се забележани на јахтата на Роналдо на која фудбалерот веќе неколку денови се одмора заедно со својада девојка и семејство.Ѕвездата на Реал Мадрид веќе неколку денови е на одмор на својата приватна јахта заедно со својата девојка Георгина Родригез како и потесното семејство и децата.
Денес семејството на Роналдо било принудено да ја напушти јахтата, откако дошла ненајавена инспекција и побарала јахтата да биде целосно пребарана и „исчешлана“.

 
Оваа постапка на полицијата доаѓа откако претходно во медиумите излегоа информации дека Роналдо ќе биде судски гонет за даночна проневера во период од неколку години.Ѕвездата на Реал Мадрид веќе неколку денови е на одмор на својата приватна јахта заедно со својата девојка Георгина Родригез како и потесното семеј

Пронајдете не на следниве мрежи: