X фактор: Единствено гледачите го бираат победникот, ги повикуваме сите во финалето да го поддржат својот фаворит!

Loading...

– Ви благодарам на сите кои шпекулиравте за X фактор, разбираме дека секој има свој фаворит – вели за српски Телеграф, Милена Поповиќ, портпарол на МБК продукција. По многубројните напади врз продукцијата на Х фактор дека гласањето е наместено и дека Даниел ќе биде оштетен и ќе му бидат одземени гласови, се огласија лидерите на најгледаното шоу во регионот.
Милена Поповиќ, портпарол на МБК продукција вели дека само гледачите ќе го изберат победникот.

– Ви благодарам на сите кои шпекулиравте за X фактор, разбираме дека секој има свој фаворит, но само гледачите ќе одлучат кој ќе биде победник на првиот регионален X фактор, па ги повикуваме сите гледачи на 23ти март да го поддржат својот фаворит! – вели Милена за српски Телеграф.
Да се потсетиме, се крена прашина кога во последниот „лајв“ настап излезе Илма. Се огласија нејзините родители, кои тврдат дека натпреварувањето е наместено, како и „кралот на местенките“ Велибор Џаровски – Џаро, кој тврди дека Даниел ќе биде оштетен. По многубројните напади врз продукцијата на Х фактор дека гласањето е наместено и дека Даниел ќе биде оштетен и ќе му бидат одземени гласови, се ог

loading...
Loading...