За 15 секунди направете долготраен освежувач за воздух!

Loading...

„Мојата бања мириса фантастични, а овој освежувач може да се направи за 15 секунди. Се обидов а резултатот ме воодушеви…Мирисот се задржа со часови…“Ова е коментарот на една жена која сама си направила освежувач за во тоалет. 
Рецептот е многу едноставен и е без хемикалии. 
Потребна ви е една ролна тоалетна хартија и етерично масло по ваш избор. 
Неколку капки нанесете на внатрешната страна на тоалетната хартија. Евентуално малку можете да нанесете и на самата хартија од горната страна. И тоа е се.Ова е коментарот на една жена која сама си направила освежувач за во тоалет. 
Рецептот е многу едноставен и е без хемикалии. 

loading...
Loading...