За еден час 37.000 лајкови: Сека Алексиќ го покажа стомакот во деветтиот месец од бременоста

Loading...

Познатата пејачка предизвика вистинска еуфорија кога ја постави сликата на Фејсбук.Сека Алексиќ за време на бременоста гордо го покажуваше стомакот, и јасно даваше до знаење дека блеска, а тоа го прави и сега, пред да се породи, во деветтиот месец од бременоста.
Пејачката на Фејсбук стави слика од семејниот дом, додека ги чека пријателите на вечера.
Погледнете ја сликата на следната страница:

Фотографијата за кратко време доби повеќе од 37.000 лајкови, а бројни се и коментарите кои и посакуваат се најдобро.Сека Алексиќ за време на бременоста гордо го покажуваше стомакот, и јасно даваше до знаење дека блеска, а тоа го прави и сега, пред да се породи, в

loading...