За македонската натпреварувачка во „Големиот брат“ ќе зборуваат сите: Била во брак со мајката на своите деца!

Loading...

За македонската натпреварувачка во „Големиот брат“ ќе зборуваат сите: Била во брак со мајката на своите деца! Да добро прочитавте. Андреа Јакимовски  има мошне „интересна“ животна приказна.Помеѓу натпреварувачите кои влегоа во реалното шоу влезе и Андреа која веројатно од самиот почеток ќе крене прашина.
Во хороскоп е Рак но тука секоја вообичаена работа престанува.
Завршила средно медицинско училиште, осум години била полицаец , се занимавала и со музика, свири клавир и пее по свадби и други прослави. Денес живее тешко, се снаоѓа како знае и умуее, ѝ помагаат родителите и пријателите. Сака да се врати во полиција.
Андреа има две деца, ќерка и син. До 2011 година била во брак со мајката на своите деца. Центарот за социјална работа не ѝ дозвлува да ги гледа децата.
Доколку  победи, најголем дел од парите ќе ги потроши на децата, своите и туѓите, кои немаат родители.
И како маж и како жена,  Андреа сака жени. Ужива во орален секс, „од шупка до пупка“ како што вели самата. Фетиш ѝ се чорапи и подвезици.
Андреа и денес ја сака поранешната сопруга иако со години не се заедно. 15 години биле во врска, 7 години во брак.
За 10 години се гледа себе си со децата. Сака да стане финансиски силна за да им помогне. Сака повторно да ги прегрне и помириса.
Андреа порачува: „Човекот сака еднаш, а се вљубува милион пати. Сакајте се, животот е краток“.Помеѓу натпреварувачите кои влегоа во реалното шоу влезе и Андреа која веројатно од самиот почеток ќе крене прашина.
Во хороскоп е Рак но т

loading...
Loading...