За малку ќе останеше без коса: Јелена Карлеуша ја искубаа на сцена

Loading...

Додека Карлеуша истакнува дека има „најдобра публика која за неа би го дала и животот“,  се чини дека постојат и такви која „би ѝ ја искубале косата од глава“. И тоа буквално.Додека на еден од настапите го изведувала својот познат перформанс со соблекување на момче од публиката, една девојка од публиката посакала и таа да го допре момчето. Но, Карлеушпа го повикала обезбедувањето да не и дозволи. Тогаш се случил хаос.
-Девојката од публика револтирано ја фатила за коса „дивата“ и почнала да ја влече.Судејќи по ликот, Карлеуша не знаеше што ја снајде, па отскокна на страна, а обезбедувањето мораше да и помогне, сведочи очевидец.
 
Сепак, Јелена веднаш се завртела кон чуварот со зборовите „Тоа е перика“, па го продолжила концертот. Дали се работи за љубоморна девојка на момчето кого Карлеуша го пипкаше и соблекуваше на сцена , или се работи за нешто друго, српските медиуми ветуваат нова сторија.Додека на еден од настапите го изведувала својот познат перформанс со соблекување на момче од публиката, една девојка од публиката посакала и таа д

loading...