За минута ипол стана нова личност: Земале девојка од крајот и направиле неверојатна трансформација

Loading...

Шминкерката Амбер Милт и нејзиниот тим стилисти, фризери сакале да покажат колкава е моќта на шминката. За модел одбрале девојка која би можела да се нарече девојка од крајот. Со неупадлив изглед и со појава која не привлекува внимание се препуштила во вештите раце на експертите.
Со вистински потези на експертите и избор на вистинска шминка трансформацијата не траеше долго, минута ипол. Шминкерката на лицето на оваа девојка го истакна  она најубавото.
Контурирањето не можеше да изостане. А потоа фризерите се фатија за работа. Вистинската и вистинската фризура се рецепт за прекрасен изглед.
Кога ќе ги погледнете резултатите, ќе сфатите дека нема причина шминката да не стане сојузник на вашата убавина.За модел одбрале девојка која би можела да се нарече девојка од крајот. Со неупадлив изглед и со појава која не привлекува внимание се препуштила в

loading...
Loading...