За некои роденденот е мала забава, но не и за Пулс24

Loading...

Вчера вечер порталот Пулс24  го прослави својот прв роденден во „Café ZMIJA REVOLVED“!Е, па конечно се случи и тоа…Помина цела една година од нашето постоење.
Вчера вечер порталот Пулс24 го прослави својот прв роденден во „Café ZMIJA REVOLVED“!
За некои роденденот е мала забава, но не и за НАС.  Вчерашната роденденска забава која нашиот тим ја одбележа во „Café ZMIJA REVOLVED“, помина повеќе од одлично!
Летните хитчиња на Dj Sinisa ги размрдаа присутните кои играјки, пеејќи и смеејќи се, заборавија на се и направија одлична атмосфера. Сите заедно пулсиравме во ист ритам.
Им се заблагодаруваме на сите оние јавни и „нејавни“ личности кои го прославиjа нашиот роденден заедно со нас , им благодариме на сите оние што не подржуваат во сите наши активности и успеси. Ветуваме дека нема да ја изневериме вашата доверба.Е, па конечно се случи и тоа…Помина цела една година од нашето постоење.
Вчера вечер

loading...
Loading...