За оние кои сакаат да додадат килограм плус: Ова е вистинското решение!

Loading...

Доколу имате мала телесна тежина и се обидувате да ја зголемите, морате да вклучите поголема количина на урми во секојдневната  исхрана.
Урмите содржат сахароза, гликоза и фруктоза, и поради тоа претставуваат одлична ужина меѓу оброците или на крајот од денот, и брзо ја враќаат енергијата кога се чувствувате уморно.
Сепак, доколку не сакате да ја зголемите телесната тежина, неколку урми дневно нема да влијаат на вашата линија.
Исто така, со додавањето на исушено овошје во шејковите од овошје и зеленчук ќе ги направите овие напитоци повкусни и попримамливи.

 

Урмите содржат сахароза, гликоза и фруктоза, и поради тоа претставуваат одлична ужина меѓу оброците или на крајот од денот

loading...
Loading...