За прв пат ни се претставија пред 34 години: Погледнете како овие близначки изгледаат денес!

Loading...

После 34 години откако близначките Грејди за прв пат се претставиле пред гледачите во култната рубрика „Иселување“ на Стенли Кјубрик, на Твитер се појавила фотографијата од Лиса и Луис Бурнс направена оваа година.Тие имале по 12 години кога снимиле сцена за оваа филмска класика, а реченицата „Дојди и играј со нас Дени, секогаш и засекогаш“ останала врежана во помнењето на сите кои го гледале овој филм.
Сестрите кои никогаш не се вратиле на големите екрани, после кариерата во детството избрале „нормален“ живот. Лиса дипломирала книжевност, а Луис станала микробиолог.
Погледнете како изгледаат тие денес..

Да се потсетиме на дел од филмот..

Тие имале по 12 години кога снимиле сцена за оваа филмска класика, а реченицата „Дојди и играј со нас Дени, секогаш и засекогаш“ остана

loading...
Loading...