За сите љубители на кошарката Антонија Мишура најубава кошаркарка во светот

Верувале или не оваа девојка не е модел. Иако изгледа како еден од светските топ модели таа е кошаркарка од Хрватска.

Пронајдете не на следниве мрежи: