За вистинската жена мажот ќе се откаже од овие навики!

Loading...

За вистинската жена мажот ќе се откаже од овие пет работи: 1.Своето его
Најсветото нешто на светот за мажот е егото. Со годините доаѓа свест за тоа дека не се совршени и дека може уште многу да научат, а вистинската жена внесува свежа перспектива и поглед кон животот. 
2.Потребата секогаш да е во право
Малите расправии се нормална работа. Во таквите ситуации паровите мора да бидат флексибилни и спремни за компромис. 
3.Незрелост
Склоноста да избегнуваат обврски можеби ќе ја заборават откако вистинската жена ќе влезе во нивниот живот. Успешните парови растат заедно и стануваат зрели еден до друг. 4.Краткорочно размислување
Во младите денови живееле од момент за момент, но кога во неговиот живот ќе „влезе“ жена со мисија тогаш започнуваат да мислат долгорочно. Жените знаат колку е тешко да планираат живот со некој кој нема никакви планови за себе. 5.Лоши навики
Можеби премногу пијат и пушат, не се грижат за своето здравје…Вистинската жена ќе ги сака без оглед на се, но исто така нема да ги спушти своите критериуми и да биде со некој што не е вреден. 1.Своето его
Најсветото нешто на светот за мажот е егото. Со годините доаѓа свест за тоа дека не се совршени и дека може уште многу да науч

loading...