ЗА ВЛАКНО Е ИЗБЕГНАТА ТРАГЕДИЈА: Автомобил пропадна во необележан ископ кај „Усје“, спасени се две жени!

Невремето кое го зафати Скопје направи вистински хаос во градот. Ситуацијата беше критична на повеќе локации во градот.Кај кружниот тек на булевар Србија кај фабриката „Усје“, необележан ископ кој бил поплавен од обилните дождови, за малку не бил причинта за голема трагедија.

Видео: ИнфомаксКај кружниот тек на булевар Србија кај фабриката „Усје“, необележан ископ кој бил поплавен од обилните дождови, за малку не бил причинт

Пронајдете не на следниве мрежи: