Забележале дека чајот чудно им мириса: Нема да поверувате што снимила камерата!

Loading...

Четири воспитувачки во градинка биле сомничави дека нивниот чај од термосите имал чуден мирис. Тие поставиле скриени камери за да откријат што се случува. Тоа што го виделе беше навистина одвратно и случајот веднаш го пријавиле во полиција.Благодарејќи и на снимката, тие откриле дека нивниот колега им уринирал во чајот! Кинеската полиција го уапси 54-годишниот Гао Чао и го одведоа во болница каде што го тестирале дали боледува од некоја заразна болест.
Меѓутоа, тие велат дека наставникот не направил никакво злосторство бидејќи е во добра здравствена состојба, така што неговите „акции“ не предизвикале штета?!
Четирите жени кои се на возраст помеѓу 21 до 26 години, веднаш и се пожалиле на полицијата. Имено, нивниот колега чувствувал дека не го почитувале доволно и бил огорчен што не ја добил работата како директор на градинката.
Една од четирите учителки, Ли Као (26), е бесна што полицијата не го казнила наставникот и што поминал само со предупредување.

 
Пред неколку седмици забележав дека чајот има чуден мирис. Чашите за пиење не се проѕирни, па затоа е тешко да се види течноста. Но, имаше чуден мирис и вкус. Го сменив и термосот, но пак го имав истиот проблем. На крајот открив дека и моите колешки се соочуваат со истата ситуација, па се посомневавме дека некој нешто ни става во водата. Жените му се пожалија на шефот, а тој ги посоветува да стават скриена камера. Тогаш ја активираа камерата преку мобилен телефон и го ставија во корпата со играчките. Снимката покажа човек со цигара како го зема термосот на едната колешка и потоа уринира во него. Сите четири жени одбија да се вратат на работа, ако нивниот колега не добие отказ.
Меѓутоа, проблемот е решен кога на секоја од нив и платил по 250 евра, упатувајќи извинување и ветување дека никогаш повеќе нема да го направи тоа.
Благодарејќи и на снимката, тие откриле дека нивниот колега им уринирал во чајот! Кинеската полиција го уапси 54-годишниот Гао Чао и го одведоа во

loading...
Loading...