Забранетата епизода од Том и Џери

Loading...

Некогаш снимените цртани филмови, денес се сметаат за политички некоректни. Таква е и оваа епизода од Том и Џери која нема да се најде на ДВД колекцијата.Иако Ворнер издаде соопштение во кое сметаат дека одредена содржина е непримерна за целната публика и некои епозоди ги исклучиле од колекцијата, интернетот е средство каде што ништо неможе да се сокрие. Во прилог гледајте ја забранетата епизода:
 Иако Ворнер издаде соопштение во кое сметаат дека одредена содржина е непримерна за целната публика и некои епозоди ги исклучиле од колекцијата, ин

loading...
Loading...