ЗАЧУДУВАЧКИ НАРОДЕН ЛЕК: Ставете го ОВА во папокот и излечeте многу болести!

Народен лек кој ќе ви помогне кај настинката, грипот, кашлањето, стомачните и менструалните болки.Потсетувањето на лековите од народната медицина знае доста да изненади. Денес ви претставуваме една супер едноставна постапка која ќе ви помогне при олеснувањето на различни болки.
Состојки
-памук
-алкохол
Постапката е сосема едноставна. Памукот натопете го во  50%-ен алкохол и ставете го во папокот. Овој лек користете го при лечење на грип, настинка и воспаление на мускулите.
Памукот нежно ставете го во папокот и прекријте го со фластер. Доколку ве боли желудникот ставете го памукот во папокот, но додајте и малку сол. Подобрување ќе почувствувате за многи кратко време.Потсетувањето на лековите од народната медицина знае доста да изненади. Денес ви претставуваме една супер едноставна постапка која ќе ви помогне пр

Пронајдете не на следниве мрежи: