Задача за деца од градинка која не знаат да ја решат многу возрасни- ќе успеете ли вие?

Loading...

Прашањето е многу едноставно… Во кој правец се движи нацртаниот автобус?Успеавте ли да откриете во кој правец се движи?
Автобусот се движи на лево но овој одговор важи за сите земји во кои се вози од десна страна. На овој автобус не му е нацртана врата…
Успеавте вие да одгатнете на која страна се движи?
 
 Успеавте ли да откриете во кој правец се движи?
Автобусот се движи на лево но овој одговор важи за сите земји во кои се вози од десна стран

loading...
Loading...