ЗАЕДНО УЧЕА – ЗАЕДНО ЗАГИНАА: Две девојчиња настрадаа од удар од гром

Настраданите девојчиња од гром, Ангела Бачевиќ и Ивана Ивановиќ биле многу блиски.Покрај тоа што биле најдобри другарки, тие неверојатно личеле една на друга, поради што многумина кои ги видоа нивните фотографии помислија дека се работи за едно девојче на двете фотографии.
Девојките вчера, како и многупати дотогаш, времето го поминувале заедно. Биле на базен, а загинале враќајќи се дома по невремето кое го зафатило Александровац. Ги погодил гром.
Девојчињата живееле во швајцарскиот кантон Цуг, кој се наоѓа во средиштето на оваа земја. Биле најдобри другарки, заедно учеле и заедно загинаа.Покрај тоа што биле најдобри другарки, тие неверојатно личеле една на друга, поради што многумина кои ги видоа нивните фотографии помислија дека се

Пронајдете не на следниве мрежи: