Заев ги затворил сите прашања со Вучиќ, но Илинден не смее да се чествува во Прохор Пчински

Loading...

Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август не смее да се чествува во Прохор Пчињски
Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август не смее да се

loading...
Loading...