Заев смета дека е незаконски да побара повлекување на аболицијата

Loading...

Според Зоран Заев повлекувањето на аболицијата  е незаконскоИмено  тој  смета дека доколку поднесе барање за повлекување на аболицијата, тоа ќе биде против законско и ќе покаже непочит  кон    уставот и  законите.
Имено  тој  смета дека доколку поднесе барање за повлекување на аболицијата, тоа ќе биде против законско и ќе покаже непочит  кон&nb

loading...