Загинал откако запалил неисправна петарда!

Еден маж загина во местото Дојч Ваграм во Австрија, кога се обидел да запали неисправна петарда во облик на топка.Несреќата се случила во текот на подготовките за прослава на Новата година.
Петардата не експлодирала веднаш, а кога несреќниот Австриец ѝ се приближил, се случила детонација.
Мажот се здобил со повреди на главата и лицето опасни по животот, од кои подоцна починал, соопшти австриската полиција.
 Несреќата се случила во текот на подготовките за прослава на Новата година.
Петардата не експлодирала веднаш, а кога несреќниот Австриец ѝ

Пронајдете не на следниве мрежи: