ЗАГЛАВЕНИ АВТОМОБИЛИ, ЗАСТОЈ: Ова е моменталната состојба на скопската обиколница!

Скопската обиколница ден по поплавите изгледа како да е од апокалиптично сценаро.Како што може да се види од извештајот на ТВ Нова, голем број автомобили сѐ уште се заглавени на патот.
Синоќешното време одзеде 16 човечки животи, од кои најмногу се од Стајковци, Сингелиќ, Смилковци и Арачиново.Како што може да се види од извештајот на ТВ Нова, голем број автомобили сѐ уште се заглавени на патот.
Синоќешното време одзеде 16 човечки

Пронајдете не на следниве мрежи: