Загрозено здравјето на Дарко Лазиќ

Loading...

Дарко Лазиќ е познат како вистински боем, но и по тоа што е склон кон жестоките пијалоци. Меѓутоа, тој ќе мора да намали со пиењето и да премине на сокови, бидејќи здравјето му е загрозено.
Мора да пронајде некоја техника за да ја намали телесната тежина, но и да намали со пиењето, бидејќи лабораториските резултати не се воопшто добри. Кога за тоа ќе го предупредат најблиските и Ана тој се смее, но кога тоа ќе го направат докторите не му е сеедно.
За еден месец му е закажана повторна контрола. Меѓутоа, тој ќе мора да намали со пиењето и да премине на сокови, бидејќи здравјето му е загрозено.
Мора да пронајде некоја техника з

loading...