Закажано е судењето за убиецот на малечката Тијана Јуриќ!

Судењето за убиството кое ја потресе цела Србија, кога малата Тијана беше брутално мачена и убиена, ќе започне на 2 април.Српските медиуми ја пренсоа информацијата дека Драган Ѓуриќ наскоро ќе седне на обвинителната клупа за грозоморното дело со кое ја згрози јавноста. 
За потсетување, монструмот ја мачеше, прегази со автомобил, силуваше и задави Тијана Јуриќ од Бајмок, која имаше само 15 години. Убиството се случи на 26 јули 2014 година.
Според информациите, во тек ќе биде затворено судење, што значи дека во судницата ќе присуствуваат убиецот, неговиот правен застапник, јавниот обвинител и оштетените лица.Српските медиуми ја пренсоа информацијата дека Драган Ѓуриќ наскоро ќе седне на обвинителната клупа за грозоморното дело со кое ја згрози јавноста.

Пронајдете не на следниве мрежи: