Заостанатите сметки ја откриле нејзината смрт: Мртво женско тело пронајдено во гаража!

Никој не се посомневал во ништо. Сите сметки и биле регуларно платени и животот и бил сосема нормален во мирното соседство.Никој не забележал ништо чудно. Жената патувала доста, и не комуницирала многу со околината. Некои од соседите и ја коселе тревата за да и биде среден дворот.
Но, одеднаш сметките престанале да се плаќаат. Откако не биле платени натрупаните сметки, извршителите се појавиле пред нејзиниот дом.
Но, во куќата немало никој. Сите се прашувале што се случило со сопственикот.

Се додека не бил пратен човек кој требало да го поправи нејзниот покрив.
Кога пристигнал таму, имал што да види. Жената седела во автомобилот во гаражата мртва. Истражувачите дијагностицирале дека жената била мртва скоро шест години. 
Тие сеуште истражуваат што се случило таму.
Никој не забележал ништо чудно. Жената патувала доста, и не комуницирала многу со околината. Некои од соседите и ја коселе тревата за да и биде сре

Пронајдете не на следниве мрежи: