Запознајте го Канзи: Мајмунот кој умее да запали оган, користи Скајп и разбира 3.000 зборови!

Бонобо мајмуните се емоционално интелигентни, и кога ќе загине член од нивната група тие се во состојба да го оплакуваат со денови и да му го под

Пронајдете не на следниве мрежи: