Запознајте го Норман – кучето кое вози велосипед

Loading...

Запознајте го Норман, кучето кое е вистинска холивудска ѕвезда! Тоа вози велосипед, скејт, а дури и знае да сурфа. Норман може да прави работи што некои просечни луѓе не знаат како, а од неодамна на тој список се додава и вештината возење велосипед.
Неговата сопственичка Керен Коб вели дека вистински предизвик била потрагата по велосипед што ќе одговара на големината на Норман како и разработувањето на мускулите во задните шепи. Рамнотежата е специјалност на Норман, но тој од секогаш бил пес со манири. На пример, од својата трета година, тој чука на врата, ја затвора вратата, ги брише шепите пред да влезе во куќата, а ја брише и муцката откако ќе се напие вода. Може да се каже и дека има повеќе манири од просечниот човек!
Неговата раса е француски чувар, а неговата сопственичка се надева дека преку неговата популарност на социјалните мрежи, луѓето ќе се потикнат да вдомуваат напуштени кученца.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Запознајте го Норман, кучето кое е вистинска холивудска ѕвезда! Тоа вози велосипед, скејт, а дури и знае да сурфа. Нор

loading...