Запознајте го ПРЕЗГОДНИОТ другар на Ноле

По концертот на Енрике Енглесијас, на кој беа заедно, сите светски медиуми зборуваат за згодниот фраер кој ги придружуваше Јелена и НОле, дугарот на Ѓоковиќ – Марк Стилитано.За не го не се знае многу, освен дека извесно време ѝ беше момче на Ана Ивановиќ.
Најдобриот другар на првиотсветски рекет изгледа има сѐ – убавина, успех, богатство.
На инстаграм редовно објавува фотографии од патувања, но и од забави со Ноле.

 За не го не се знае многу, освен дека извесно време ѝ беше момче на Ана Ивановиќ.
Најдобриот другар на првиотсветски рекет изгледа има сѐ &

Пронајдете не на следниве мрежи: