Запознајте ја оваа супер мама

Loading...

Дани е 39 годишна мајка на четри деца и сите се под осум годишна возраст. Сепак, и покрај тоа што има големо семејство и обврските што доаѓаат со сето тоа, не дозволила да се запостави себе си. Не држи никакви диети, јаде 5-6 пати на ден, а вежба само по 15 минути дневно. Како го постигнува сето тоа?
Магија не постои. Нејзината тајна се состои во тоа што готви само здрава храна и уште на рана возраст ги учи своите деца на здрави навики. Своите рецепти секојдневно ги постира на својот блог и на тој начин инспирира илјадници мајки низ светот. Имајќи во предвид дека нејзиното потекло влече корени од бивша Југославија, нејзините рецепти вклучуваат доста видови на храна која може да се најде во сечиј фрижидер. Што се однесува на вежбањето не е ништо комплицирано бидејќи оваа мајка вежба во домашни услови, а понекогаш друштво и прават и нејзините деца. Во продолжение погледнете ја нејзината трансформација во текот на сите четири бремености.
Бременост бр.1

Повеќе на najadise.mkСепак, и покрај тоа што има големо семејство и обврските што доаѓаат со сето тоа, не дозволила да се запостави себе си. Не држи никакви диети, јаде

loading...
Loading...