Запознајте ја професионалната кинеска љубовница која ја разбранува Азија!

Професионалната љубовница која својот гламурозен живот го рекламираше на социјалните мрежи призна на суд дека скапите подароци ги добивала затоа што се занимавала со проституција додека работела во Црвениот Крст. Гуо Меимеи била вработена во Црвениот Крст, а на Фејсбук постојано објавувала слики со скапи автомобили, бродови и егзотични локации кои кажувала дека се дел од нејзината работа. 
И биле но не од работата во Црвен Крст. 
Гуо всушност тајно водела коцкарски локал а се занимавала и со проституција. 
Секс им пружала само на елитните коцкари секако и на сите други богати мажи. 
Па заработила повеќе од 320 милиони долари. 
Меѓутоа девојката неодамна е уапсена па признала се и му се извинила на Црвениот Крст. Гуо Меимеи била вработена во Црвениот Крст, а на Фејсбук постојано објавувала слики со скапи автомобили, бродови и егзотични локации кои кажувала д

Пронајдете не на следниве мрежи: